Psst ja miu mau, päivitämme sivuston tietoja! Olemme saaneet palautetta, että jotkut tiedot eivät pidä paikkaansa tai ovat vanhentuneita. Tiivistämme yhteistyötä kasvattajien ja rotuyhdistysten kanssa, jotta Kissakirjasta tulee entistä parempi kissojen puolella oleva sivusto. Toivomme ymmärrystä, miau!

Lyder Kissanruoka - Possu

Kotimainen kissan märkäruoka kaikille aikuisille kissoille. Valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Mukana niveliä voitelevat glukosamiini ja kondroitiinisufaatti sekä kissoille elintärkeä tauriini.

Myyntierä: 12 x 200 g.

47,40 

Kuvaus

Kotimainen märkäruoka kissalle

Kotimainen kissan märkäruoka kaikille aikuisille kissoille. Valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Mukana niveliä voitelevat glukosamiini ja kondroitiinisufaatti sekä kissoille elintärkeä tauriini.

Kotimainen märkäruoka kissalle on turvallinen valinta

Kotimainen märkäruoka on lähiruokaa kissalle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana ruonsaasti hyvälaatuisia raaka-aineita, joista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä korkealaatuista märkäruokaa kissoille. Lisäksi Suomessa myös eläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Europpaan verrattuna, on hyvää.

Koostumus

suomalainen tuotePossunliha 73%, (liha 68%, sydän 3%, maksa 2%)

suomalainen tuotePossunlihaliemi 23,7%

suomalainen tuoteHamppu

suomalainen tuoteMineraalit

suomalainen tuotePuolukka

suomalainen tuoteKarpalo

suomalainen tuotePersilja

Ravintoarvot

Raakavalkuainen 16,9 %, raakarasva 9,5 %, raakakuitu 1 %, raakatuhka 2 %, kosteuspitoisuus 72,4 %, kuiva-ainepitoisuus 27,6 %.

Vitamiinit

A-vitamiini (retinoli) 1500 µg/kg, D-vitamiini (kolekalsiferoli) <2,5 µg/kg, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferoli) 7,05 mg/kg.

Hivenaineet

Fosfori 1,8 g/kg, kalium 2,3 g/kg, kalsium 2,3 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,4 g/kg, mangaani 4,2 mg/kg, natrium 0,7 g/kg, rauta 40 mg/kg, sinkki 28 mg/kg.

Lisätty

Tauriini, glukosamiini, kondroitiini, kalsium.

Kotimainen märkäruoka sisältää kissalle tärkeää kosteutta

Kissojen esi-isien juuret sijoittuvat kuiville aavikoille ja tästä johtuen monet kissat ovat laiskoja käymään vesikupilla. Liian niukasta nesteen saannista johtuu osittain myös kissoille tyypilliset vaivat; virtsatieongelmat ja struviittikivet (virtsakivet). Koska märkäruoat sisältävät runsaasti kosteutta, kissa niiden mukana myös kipeaästi tarvitsemaansa nestettä.

Ruokintasuositus

Kissan tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee kissan koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Kissa tarvitsee 2-3 ateriaa päivässä ja sen lisäksi kissalla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Säilyvyys

Peltirasiaan pakatut Lyder kissanruoat säilyvät 5 vuotta valmistuspäivästä ja ne voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Avattu rasia säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Kierrätys

Tiesitkö, että Suomessa 80-90% peltipurkeista kierrätetään? Myös Lyder-ruokapurkit on valmitettu kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä.

Kotimainen märkäruoka – sopivasti energiaa

Koska kaikki kissat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös kissojen makutottumukset vaihtelevat ja kissat pitävät vaihtelusta. Näistä syistä Lyder kissanruokien valikoimassa on useita vaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Mottomme on: Myös kesy lihansyöjä tarvitsee lihaa pysyäkseen terveenä ja voidakseen hyvin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Kissanruoka – Possu”

Pelastetaan Suomen kissat!

Suomen kodittomat kissat tarvitsevat apuasi