Psst ja miu mau, päivitämme sivuston tietoja! Olemme saaneet palautetta, että jotkut tiedot eivät pidä paikkaansa tai ovat vanhentuneita. Tiivistämme yhteistyötä kasvattajien ja rotuyhdistysten kanssa, jotta Kissakirjasta tulee entistä parempi kissojen puolella oleva sivusto. Toivomme ymmärrystä, miau!

Ale!

La Toilette

La Toilette kissan vessa on 100% biohajoavasta materiaalista valmistettu kissan vessa. Sitä ei tarvitse pestä ollenkaan ja se sisältää biohajoavaa kuiviketta, eli vessa on heti käyttövalmis.

La Toilette kissan vessa kestää noin kuukauden käytöstä riippuen, jonka jälkeen se vaihdetaan uuteen. Käytön jälkeen La Toilette voidaan kompostoida tai hävittää muun kotitalousjätteen mukana ja muuttaa energiaksi.

La toilette kissan vessa on

1. Hygieeninen

2, Ympäristöystävällinen

3. Helppokäyttöinen

4. Valmistettu suomessa

La Toilette on siis erittäin hygieeninen kissan vessa. Kissan vessan pesu on yksi kissan omistamisen varjopuolista – tai saattaa siitä joku tykätäkin!

Tätä kissan vessaa ei tarvitse pestä ollenkaan.

Vessassa on valmiiksi biohajoavat kuivikemateriaalit, jotka on valmistettu:

– Paakkuuntumattomasta

– Pölyämättömästä

– Imukykyisestä

– Tehokkaasti hajua sitovasta puupohjaisesta materiaalista

Myyntierän koko: 2kpl

34,90 

Mistä sopiva kissa ja kissantarvikkeet?

Kissanruuat ovat yksi merkittävimmistä kulueristä kissan pidossa. Kissanruokien laadussa ja hinnassa on paljon eroja, ihan myyntipaikkojenkin välilllä. Kannattaa valita kissanruoka huolella, koska siinä valinnassa tulet todennäköisesti pitäytymään pitkään.