Psst ja miu mau, päivitämme sivuston tietoja! Olemme saaneet palautetta, että jotkut tiedot eivät pidä paikkaansa tai ovat vanhentuneita. Tiivistämme yhteistyötä kasvattajien ja rotuyhdistysten kanssa, jotta Kissakirjasta tulee entistä parempi kissojen puolella oleva sivusto. Toivomme ymmärrystä, miau!

Oxyfresh Shampoo

Hyvästi takkuturkit! Oxyfresh shampoo on sekä koirashampoo että kissashampoo ja sillä voi pestä kaikkien lemmikkien turkit, myös pentujen. Enää et tarvitse erikeen hoitoainetta, sillä shampoossa on hoitoaine mukana. Pesun jälkeen koiran ja kissan turkit ovat kiiltävät ja sileät ja terveen näköiset. Hellävarainen shampoo sopii myös usein toistuviin pesuihin. Shampoo on kevyt, raikas, sitruunalle tuoksuva, joka jättää turkin ilmavaksi ja raikkaaksi. Neutraali pH on myös iholle hellävarainen ja se antaa suojaa myös punkkeja ja kirppuja vastaan. Oxyfresh shampoo on erittäin riittoisa, sillä sitä voidaan laimentaa tarpeen mukaan.

Viimeistele kylpyhetki Oxyfresh korvienpuhdistusaineella.

Pakkauskoko: 237 ml. Erittäin riittoisa, sillä shampoo laimennetaan ennen käyttöä.

24,90 

Kuvaus

Koiran shampoo ja kissan shampoo

Koiran shampoo, kissan shampoo ja hoitoaine kaikki samassa pullossa. Hyvästi takkuturkit – Oxyfresh 3 in 1 koirashampoo on täällä!

Oxyfresh shampoolla voi pestä kaikkien koirien ja kissojen turkit, myös pentujen. Enää et tarvitse erikeen hoitoainetta, sillä Oxyfresh shampoossa on hoitoaine mukana.

Pesun jälkeen koiran ja kissan turkit ovat kiiltävät ja sileät ja terveen näköiset. Hellävarainen shampoo sopii myös usein toistuviin pesuihin. Shampoo on kevyt, raikas, sitruunalle tuoksuva, joka jättää koiran ja kissan turkit ilmavaksi ja raikkaaksi. Neutraali pH on myös lemmikkien iholle hellävarainen ja se antaa suojaa myös hyönteisiä vastaan.

Oxyfresh shampoo on erittäin riittoisa, sillä sitä voidaan laimentaa tarpeen mukaan.

Viimeistele kylpyhetki Oxyfresh korvienpuhdistusaineella.

Koiran shampoo ja kissan shampoo täynnä hyviä ominaisuuksia:

  Oxyfreshin oma patentoitu tehoaineiden yhdistelmä OXYGENE® on vertaansa vailla lemmikkien hajujen suhteen. Se ei peitä hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi epämiellyttävät hajut nopeasti ja tehokkaasti.
  Puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti, mutta on hellävarainen koiran ja kissan iholle ja turkille.
  Ei sisällä kovia kemikaaleja ja hajusteita, jotka voivat ärsyttää koiran ja kissan herkkää ihoa.
  Shampoon kevyt sitrushedelmien eteerinen öljy antaa suojaa myös hyönteisiä vastaan.
  Shampoon sisältämät eteeriset öljyt ja aminohapot jättävät pesun jälkeen koiran ja kissan turkit pehmeäksi ja raikkaaksi.
  Täysin myrkytön. Sisältää vain parhaita myrkyttömiä ainesosia, jotka ovat turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle.
  Niin hellävarainen, että sopii vaikka päivittäiseen käyttöön.
  Eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan.

Koiran ja kissan pesu Oxyfresh shampoolla:

  1. Laimenna shampoo turkin likaisuuden mukaan.
  2. Kastele turkki lämpimällä vedellä huolellisesti ihoon asti.
  3. Levitä shampoota kauttaaltaan koiran tai kissan turkkiin ja vaahdota.
  4. Anna shampoon vaikuttaa 2-5 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti.
  5. Toista tarvittaessa.

Mistä on Oxyfresh shampoo tehty?

Water/Aqua (vesi), TEA-Lauryl Sulfate (TEA-lauryylisulfaatti), Cocamide DEA (kokamidia DEA), Cocamidopropyl Betaine (kokamidopropyylibetaiini), Fragrance (tuoksu), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Calcium Pantothenate (kalsium pantotenaatti), Citrus Medica Limonum Lemon Peel Oil (sitruunan kuoriöljy), Vinegar (etikka), Silk Amino Acids (silkkiaminohapot), Tocopheryl Acetate Vitamin E (tofofyyliasetaatti E-vitamiini), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni), DMDM Hydantoin (DMDM-hydantoiini), Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Citric Acid (sitruunahappo).

oxyfresh-shampoo

Valmistusmaa: USA.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Shampoo”

Pelastetaan Suomen kissat!

Suomen kodittomat kissat tarvitsevat apuasi