Psst ja miu mau, päivitämme sivuston tietoja! Olemme saaneet palautetta, että jotkut tiedot eivät pidä paikkaansa tai ovat vanhentuneita. Tiivistämme yhteistyötä kasvattajien ja rotuyhdistysten kanssa, jotta Kissakirjasta tulee entistä parempi kissojen puolella oleva sivusto. Toivomme ymmärrystä, miau!

Oxyfresh Hampaidenhoitosetti koiralle tai kissalle

Oxyfresh hampaidenhoitosetti sisältää valikoiman Oxyfresh tuotteita, jotka puhdistavat ja hoitavat tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä. Jos lemmikin hampaiden hoito on uutta tai Oxyfresh tuotteet eivät vielä ole tuttuja, tällä pääset testaamaan tuotteita ja löydät oman suosikkisi. Sopii mainiosti myös lahjaksi ja on kätevä ottaa mukaan matkalle.

Pakkauksessa: Oxyfresh hammastahna (23g), Oxyfresh hammasliuos 89ml ja 3 kpl sormiharjoja.

26,90 

Kuvaus

Hammastahna, liuos ja sormiharjat koiralle tai kissalle

Oxyfresh hampaidenhoitosetti sisältää valikoiman Oxyfresh tuotteita, jotka puhdistavat ja hoitavat tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä. Jos lemmikin hampaiden hoito on uutta tai Oxyfresh tuotteet eivät vielä ole tuttuja, tällä pääset testaamaan tuotteita ja löydät oman suosikkisi. Sopii mainiosti myös lahjaksi ja on kätevä ottaa mukaan matkalle.

Oxyfresh hampaidenhoitopakkaus sisältää:

  • 1 kpl Oxyfresh hammastahna (28 g)
  • 3 kpl sormihajoja
  • 1 kpl Oxyfresh hammasliuos (89 ml)

Oxyfresh hammastahna ja sormiharjat

Oxyfresh Hammastahna ja sormiharjat on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäiseen suuhygienian hoitoon. Harjaamalla koiran tai kissan hampaita ennaltaehkäistään tehokkasti koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, kuten plakkia, hammaskiveä, pahanhajuista hengitystä ja ientulehdusta.

Koiran tai kissan hampaiden harjaaminen on helppoa ja nopeaa: ota pieni määrä hammastahnaa sormiharjalle ja hiero varovasti koiran tai kissan hampaita ja ikeniä. Muista myös takahampaat! Koska hammastahna on täysin hajuton ja mauton, sen käyttö onnistuu myös tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Oxyfresh hammasliuos

Oxyfresh hammastahnaa ja sormiharjoja voi käyttää yksinään tai yhdessä Oxyfresh hammasliuoksen kanssa, joka tehostaa hampaiden harjauksen vaikutusta. Hammasliuosta voi käyttää myös yksinään. Hammasliuos on helppo käyttää myös matkoilla.

Täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:

  RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys. Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
  PUHTAAT JAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koirien ja kissojen sekä ehkäistä ja hoitaa hammas- ja iensairauksia.
  TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koirien ja kissojen suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan.
  ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele, kirvele tai arsytä herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Ne ovat turvallisia myös tiineille ja imettäville koira- ja kissaemoille.

Hammastahnan koostumus: Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe-lehtimehu), Chamomilla Recutita Matricaria Extract (kamomillauute), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

Hammasliuoksen koostumus: Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsirtaatti),  Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidia), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).

Eikö lemmikkisi pidä hampaiden harjauksesta?

Jos koiran tai kissan hampaiden harjaus ei onnistu tai siihen ei ole aikaa, kokeile supersuosittua Oxyfresh Hammasliuosta. Se hoitaa koirien ja kissojen hampaita ilman harjaamista.

oxyfresh hammasgeeli

Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään Oxyfresh hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Niiden käyttö on vaivatonta ja ne auttavat lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on jo kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Eläinlääkäri Marika Oksanen, Kangasniemen Eläinlääkäri

Valmistusmaa: USA.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.

1 arvio tuotteelle Oxyfresh Hampaidenhoitosetti koiralle tai kissalle

  1. Miikka

    Ollut käytössä kissallamme jo pitkään ja hampaat pysyy hyvässä kunnossa!

Lisää arvio

Mistä sopiva kissa ja kissantarvikkeet?

Kissanruuat ovat yksi merkittävimmistä kulueristä kissan pidossa. Kissanruokien laadussa ja hinnassa on paljon eroja, ihan myyntipaikkojenkin välilllä. Kannattaa valita kissanruoka huolella, koska siinä valinnassa tulet todennäköisesti pitäytymään pitkään.