Tietoa meistä

Olemme suomalainen pienyritys. Tarjoamme asiakkaillemme tietoa kissoista ja myymme tärkeimpiä kissatuotteita edullisesti.

Yrityksen nimi: Kissakirja

Y-tunnus: 2934600-5

Kissakirjan tavarantoimittaja VidaXL ja heidän kumppanit työskentelevät kovasti nuodattaakseen toimitusaikoja, mutta toisinaan toimitus voi viivästyä – esimerkiksi kuljetusliikkeen aiheuttaman myöhästymisen, logististen ongelmien tai huonon sään vuoksi. Toimituksen suorittaa DPD, ja se sisältää mahdollisen toimituskuljetuksen kotiin asti. 

Arvioitu toimitusaika on 6-10 arkipäivää tilauksen vahvistuksesta.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tuotteille. Pidämme sinut ajan tasalla niin paljon kuin voimme ja voit jäljittää lähetyksesi lähetystunnuksen avulla. Jos et saa toimitusvahvistusta, tarkasta roskapostisi, sillä toisinaan sähköpostiviestit voivat virheellisesti päätyä sinne. Voit aina ottaa meihin yhteyttä info@kissakirja.fi, mikäli ilmenee ongelmia tai pohdit jotakin.

Kaikissa tuotteissamme on tyytyväisyystakuu ja 30 päivän palautusoikeus. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, huolehdi, että tuote sekä pakkaus on moitteettomassa kunnossa.

Palautusprosessista tarkemmin kohdassa: Palautusehdot ja käytännöt.

Kissakirja pyrkii tarjoamaan sinulle saumattoman ja erinomaisen ostokokemuksen. Ymmärrämme, että joskus asiat eivät suju suunnitellusti. Läpinäkyvät ja asiakaskeskeiset palautus-, vaihto- ja toimituskäytäntömme on suunniteltu varmistamaan mielenrauhasi ostaessasi meiltä.

Helppo palautusprosessi

Jos et ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit aloittaa palautuksen 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Näin prosessi toimii:

  1. Ota Yhteyttä: Ota yhteyttä  asiakastukitiimiimme sähköpostitse tai puhelimitse  aloittaaksesi palautusprosessin. Toimiessasi näin, ilmoita tilausnumerosi sekä lyhyt selitys palautuksen syystä.

  2. Palautuslupa: Kun pyyntösi on hyväksytty, saat palautusluvan sekä yksityiskohtaiset ohjeet jatkoa varten.

  3. Pakkaa ja lähetä: Pakkaa huolellisesti tuotteet alkuperäiseen pakkaukseen. Kiinnitä annettu palautustarra ja lähetä paketti takaisin meille.

  4. Tarkastus ja hyvitys: Kun vastaanotamme palautetun tuotteen tai tuotteet, tiimimme tarkastaa ne varmistaakseen, että ne täyttävät palautuskriteerimme. Hyväksynnän jälkeen käsittelemme hyvityksen 5 työpäivän kuluessa. Saat sähköpostivahvistuksen, kun hyvitys on käsitelty.

Ota Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua palautus-  tai toimituskäytäntöjemme kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakastukitiimiimme. Olemme täällä auttamassa sinua joka askeleella.

Asiakaspalvelu arkisin klo 10-18: +358404148978

Sähköposti: info@kissakirja.fi

 

Palautelomake artikkeleihin ja rotuihin liittyen

Lomakkeella voit antaa palautetta sivustosta, kehitysehdotuksia, tehdä yhteistyöehdotuksia tai pyytää korjaamaan tietoja. 

Blank Form (#3)