lidl kissanruoka

Lidl kissanruoka

Lidl kissanruoka on Coshida Pure Taste® -merkkistä viljatonta kissan täysravintoa. Ruokaa ei valitettavasti näytä saavan Lidl:n verkkokaupasta, vaan se täytyy hakea kivijalkamyymälästä.

Lidl kissanruoka on hyvin edullista, mutta jotkin kissanomistajat ovat raportoineet terveysongelmista Coshida kissan ruokaan siirtymisen jälkeen.

Kannattaa tarkkailla kissan oloa ruoan aloittamisen jälkeen ja vaihtaa välittömästi, mikäli oireita esiintyy.

Kannattaa tutustua huolellisesti muihin kissanruokiin.

Kissanruokaan tulee vuosien varrella myös laitettua paljon rahaa. Jo yhden kissan ruoat tulevat vuositasolla maksamaan satoja euroja. Suosittelemme, että teet valinnan kissanruoasta tarkkaan harkiten vertaamalla hintoja. 

Lidl kissanruoka - taustoja

Lidl ilmoitti toukokuussa 2020 laajentavansa elänruokavalikoimaansa markkinatilanteen vuoksi. Kissanruoilta vaadiltaan laatua, koska lemmikeistä on tullut yhä vahvempi osa perhettä ja niistä huolehditaan samalla tavoin kuin muistakin perheenjäsenistä.

Korona on myös kasvattanut tuotteiden kysynytää: ihmiset ovat kotonaan ja huomio lemmikin hyvinvointiin lisääntyy. Tilastokeskuksen mukaan suomessa on 590 000 kissaa, joten ei ihme, Lidl laajentaa kissanruokavalikoimaansa pysyvästi.

Hyllyyn tulee oman premiumtason tuotesarjan lisäksi myös muita kissanruokamerkkejä.

Lidl kutsuu Coshida merkkiä premium tason kissanruokamerkiksi.

” Coshida Pure Taste -tuotesarjassa on panostettu erityisesti korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Eläinten ravinnossa on tärkeää sen puhtaus, proteiinin laatu ja lähde. Lisäksi tuotteista puuttuvat lemmikin omistajien keskuudessa paljon keskustelua herättävät viljat,” 

Lidl:n viestintäpäällikkö Matti Mönkkönen kuvailee.

Lidl kissanruokaa on saatavissa kuiva- ja märkäruokina ja ne sisältävät runsaasti kissojen tarvitsemaa eläinproteiinia. Tuotteissa on nautaa, kanaa, maksaa, turskaa ja lohta.

Jos olet Lidl:n asiakas, niin Coshida merkkiset kissanruuat voivat hyvinkin olla kokeilemisen arvoisia.

 

 

Miksi Lidl Coshida kissanruokaa ei saa verkkokaupasta?

Moni on ihmetellyt, miksi Coshida kissanruokaa ei saa verkkokaupasta hankittua. Lidl kokeili 2018 Sportyfeel verkkokauppaa, mutta lopetti sen toukokuussa 2020. Lidl:n kertoman mukaan se sai siitä toki paljon palautetta heidän asiakkaidensa verkkokäyttäytymisestä.

Huhtikuussa Lidl ilmoitti pysyvänsä erossa ruuan verkkokaupassa. Heidän mukaansa kivijalassa on paljon sellaista potentiaalia, mitä verkossa ei ole. Coshida kissanruokia ei siis tulla näkemään ainakaan lähivuosina verkkokaupassa. 

Jos kuitenkin olet uskoutunut Lidlin asiakas, tämän ei pitäisi olla ongelma, sillä Coshidaa löytyy hyllystä hyvin.