Kesäkampanja! Mikä onkaan mukavampaa, kuin kävellä meren tai järven (tai joen) rannalla ja kuunnella lempiäänikirjaa Book Beatista? Ehkäpä ainoastaan kissa sylissä kissan koulutusoppaan kuuntelu! Lataa Book Beat -sovellus 31.7.2022 mennessä ja kuuntele 45 päivää maksutta äänikirjoja (eli koko Suomen kesän ajan)! Etu lunastettavissa alekoodilla: summerdeal22

kissan-hampaat

Kissan hampaat

Pitämällä kissan hampaat kunnossa huolehdit kissan yleisterveydestä ja vältät ison eläinlääkärilaskun. Kissan kitaan olisi hyvä kurkata viikoittain. Säännöllisesti seuraamalla suun kuntoa, voit helposti huomata pienet muutokset ja samalla kissasi tottuu käsittelyyn. 

Etenkin kun kissasi alkaa lähestyä seniorivuosia, hampaat kannattaa tarkistuttaa vuosittain myös eläinkääkärillä. Ongelmat hampaissa johtuvat usein mekaanisista vaurioista tai plakin kertymisestä, josta seuraa hammaskiveä, ientulehdusta ja hampaiden kiinnityskudoksen sairautta eli parodontiittia.

 Bakteeritulehdukset suussa heijastuvat myös kissan muuhun terveyteen ja niillä voi olla vaikutusta esimerkiksi sisäelinten toimintaan.

kissa-suu-auki

Kissan hampaiden harjaus

Harjaa kissasi hampaat päivittäin. Alkuun tahti voi tuntua työläältä, mutta palkitsemalla kissaa opetat sen hyväksymään käsittelyn. Harjausta varten kannattaa hankkia erikoismuotoiltu hammasharja, joka helpottaa työtä. 

Oxyfresh hampaidenhoitosetti on oivallinen valinta hampaiden hoidon aloittamiseksi. Jos jostain syystä et millään saa totutettua kissaa hampaiden harjaukseen on olemassa myös muita vaihtoehtoja kissan hampaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Eläinlääkärit suosittelevat vaivattomia suihkeita ja geelejä kissan suun hyvinvoinnin edistämiseen. 

Oxyfresh hammasgeeli puhdistaa ja hoitaa kissan hampaat ja ikenet. Se ennaltaehkäisee kissan suu- ja hammasongelmia ja myös auttaa poistamaan plakkia, hammaskiveä ja pahanhajuista hengitystä, samalla hoitaen ikeniä. Geeli on hajuton ja mauton. 

Kissan suun hyvinvointi

Tarjoa mirrillesi purtavaa, jossa on haastetta. Kun kissa järsii vaikkapa kuivia kananpalasia tai pakastettuja kanankauloja, hampaiden pinnalta irtoaa plakkia ja syljeneritys lisääntyy.

Plaque Off -jauhe edistää suun hyvinvointia. Tuote ehkäisee plakin ja hammaskiven muodostumista vähentäen näin suuontelon bakteeripitoisuutta. Tuotetta sekoitetaan kissanruokaan tai ripotellaan sen päälle. 

Voit myös hyödyntää tieteen viimeisimpiä keinoja kissasi suun hyvinvoinnissa. Myynnissä on neutraalin makuisia valmisteita kuten Oxyfresh Liuos, jotka sekoitetaan juomaveteen. Ne torjuvat plakkia muuttamalla syljen koostumusta ja bakteerikasvua hillitsemällä. Oikeanlainen ruokavalio on myös avainasemassa.

 

kissa-nuolee-käpälää

Suosittelemme

Pet-Dental-Kit-1

Oxyfresh Hampaidenhoitosetti koiralle tai kissalle

Oxyfresh hampaidenhoitosetti sisältää valikoiman Oxyfresh tuotteita, jotka puhdistavat ja hoitavat tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä. 

Jos lemmikin hampaiden hoito on uutta tai Oxyfresh tuotteet eivät vielä ole tuttuja, tällä pääset testaamaan tuotteita ja löydät oman suosikkisi. Sopii mainiosti myös lahjaksi ja on kätevä ottaa mukaan matkalle.

Pakkauksessa: Oxyfresh hammastahna (23g), Oxyfresh hammasliuos 89ml ja 3 kpl sormiharjoja. 

Hinta: 26,90€

oxyfresh-hammasgeeli

Oxyfresh Hammasgeeli – Hammaskiven hoitoon

Oxyfresh Hammasgeeli puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaat ja ikenet. Oxyfresh Hammasgeeli ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä. Geeli on hajuton ja mauton.

Käyttö: Ota geeliä sormelle ja annostele suoraan koiran tai kissan suuhun ja jätä vaikuttamaan. Siinä kaikki! Ei tarvitse harjata.

Hinta: 19,90€

 

oxyfresh-liuos

Oxyfresh Liuos – Suuhygienian hoitoon

Oxyfresh Liuos on koiran ja kissan juomaveteen lisättävä neste, joka on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoitoon. Liuos puhdistaa ja hoitaa koiran ja kissan hampaita, hoitaa ikeniä ja raikastaa hengityksen. Oxyfresh Liuos ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä.

Oxyfresh Liuosta on erittäin helppo ja käyttää. Pieni määrä liuosta lisätään koiran ja kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Juomavesi vaihdetaan tuoreeseen tarpeen mukaan ja uusi annos liuosta lisätään vesiastiaan. Harjaamista ei tarvita.

Koska Oxyfresh Liuos on täysin hajuton ja mauton, joten se ei vaikuta juomaveden maistuvuuteen.

Koiran ja kissan hampaiden puhdistus ja suuhygienian hoito ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kokeile ja huomaa, miten vaivatonta koiran ja kissan hampaiden hoito voi olla!

Pakkauskoko: 473 ml. Pullosta tulee noin 100 litraa juomavettä.

Hinta: 24,90€

Lisää kissajuttuja

Etsitkö muita tarvikkeita kissallesi? Käy katsomassa tarvikkeet-osiomme!

Kysely: oletko kiinnostunut edullisista kissanruokatarjouksista?