Psst ja miu mau, päivitämme sivuston tietoja! Olemme saaneet palautetta, että jotkut tiedot eivät pidä paikkaansa tai ovat vanhentuneita. Tiivistämme yhteistyötä kasvattajien ja rotuyhdistysten kanssa, jotta Kissakirjasta tulee entistä parempi kissojen puolella oleva sivusto. Toivomme ymmärrystä, miau!

Kissan hoito

Kissan tervetulleeksi toivottaminen kotiin on aina suuri päätös!

Ennen kuin kuitenkin teet sen, sinun pitää miettiä millainen yksilö juuri sinun talouteesi sopii kuin myös ottaa huomioon kissaeläimen terveyteen ja hoitoon liittyvät erilaiset asiat, joista olemme listanneet kaikista tärkeimmät tälle sivulle.

Joidenkin rotujen korvia pitää esimerkiksi putsata enemmän ja toisilla roduilla voi olla vaativa, suoliston kannalta tärkeä ruokavalio.

Kaikki kissat ovat erilaisia, mutta suurimpaan osaan soveltuvat hoito-ohjeet löydät täältä. Olemme myös huolellisesti valinneet kaikista parhaimmat tuotteet kissasi kunnon ylläpitämiseen artikkeleittain.

Kun kissasi voi hyvin, niin voit sinäkin!

Kissan hoito kategorioittain

Palautetta kissan tarvikkeista

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta valikoimastamme, voit antaa palautetta osoitteeseen info@kissakirja.fi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimastamme kissanomistajan ja kissan tarpeisiin mahdollisimman hyvin soveltuvan. Painotamme tuotteiden valikoimassa myös vastuullisuutta ja niiden ympäristövaikutuksia. Myös niistä aiheista otamme mielellämme palautetta vastaan.


Mistä sopiva kissa ja kissantarvikkeet?

Kissanruuat ovat yksi merkittävimmistä kulueristä kissan pidossa. Kissanruokien laadussa ja hinnassa on paljon eroja, ihan myyntipaikkojenkin välilllä. Kannattaa valita kissanruoka huolella, koska siinä valinnassa tulet todennäköisesti pitäytymään pitkään.