Kesäkampanja! Mikä onkaan mukavampaa, kuin kävellä meren tai järven (tai joen) rannalla ja kuunnella lempiäänikirjaa Book Beatista? Ehkäpä ainoastaan kissa sylissä kissan koulutusoppaan kuuntelu! Lataa Book Beat -sovellus 31.7.2022 mennessä ja kuuntele 45 päivää maksutta äänikirjoja (eli koko Suomen kesän ajan)! Etu lunastettavissa alekoodilla: summerdeal22

Kissan hoito

Kissan tervetulleeksi toivottaminen kotiin on aina suuri päätös!

Ennen kuin kuitenkin teet sen, sinun pitää miettiä millainen yksilö juuri sinun talouteesi sopii kuin myös ottaa huomioon kissaeläimen terveyteen ja hoitoon liittyvät erilaiset asiat, joista olemme listanneet kaikista tärkeimmät tälle sivulle.

Joidenkin rotujen korvia pitää esimerkiksi putsata enemmän ja toisilla roduilla voi olla vaativa, suoliston kannalta tärkeä ruokavalio.

Kaikki kissat ovat erilaisia, mutta suurimpaan osaan soveltuvat hoito-ohjeet löydät täältä. Olemme myös huolellisesti valinneet kaikista parhaimmat tuotteet kissasi kunnon ylläpitämiseen artikkeleittain.

Kun kissasi voi hyvin, niin voit sinäkin!

Kissan hoito kategorioittain

Palautetta kissan tarvikkeista

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta valikoimastamme, voit antaa palautetta osoitteeseen info@kissakirja.fi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimastamme kissanomistajan ja kissan tarpeisiin mahdollisimman hyvin soveltuvan. Painotamme tuotteiden valikoimassa myös vastuullisuutta ja niiden ympäristövaikutuksia. Myös niistä aiheista otamme mielellämme palautetta vastaan.


Kysely: oletko kiinnostunut edullisista kissanruokatarjouksista?