Kesäkampanja! Mikä onkaan mukavampaa, kuin kävellä meren tai järven (tai joen) rannalla ja kuunnella lempiäänikirjaa Book Beatista? Ehkäpä ainoastaan kissa sylissä kissan koulutusoppaan kuuntelu! Lataa Book Beat -sovellus 31.7.2022 mennessä ja kuuntele 45 päivää maksutta äänikirjoja (eli koko Suomen kesän ajan)! Etu lunastettavissa alekoodilla: summerdeal22

Kirjat

Kissan omistaminen on hienoa ja vastuullista touhua. Kissat ovat omalla tavallaan vapaita luonteita, mutta niihin liittyy paljon kaikenlaista.

Kissan hoitaminen voi tuntua haastavalta, varsinkin jos et ole aikaisemmin elänyt perheessä, jossa on kissa. 

Kaikkien kissojen omistajien tai kissoista muuten kiinnostuneiden olisi hyvä laajentaa ymmärrystään kissoista. On niin paljon asioita, minkä tietäminen ja osaaminen voi johtaa paljon täyteläisempään ja onnellisempaan yhteiseloon kissan kanssa.

Kovakantiset kissakirjat

Äänikirjat

Tuntuuko, ettei aikaa tunnu riittävän kirjan lukemiselle? Äänikirjat ovat oiva tapa kuunnella kirjoja muun puuhan lomassa. Voit leipoa, lenkkeillä tai vaikkapa kutoa uutta norjalaista villapaitaa kuunnellessasi rauhoittavaa kissa-aiheista kirjaa kehräävä Bengali sylissäsi.

Hyviä kissakirjoja löytyy äänikirjoina muun muassa Storytelistä.

**Linkin kautta pääset testaamaan Storyteliä maksutta 14 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin, voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 € / kk

Kuuntelusuositus Storytelissä: Elä kuin kissa - Stephane Garnier

elä kuin kissa
Kuunteilijoiden arvostelut
4/5

Takakansi:

Ota oppia kissasta!

Murehtiiko kissa eläkepäiviään? Ei.

Tarttuuko kissa työhön, jota se ei tahdo tehdä? Ei ikinä.

Onko kissalla tapana säntäillä pää viidentenä jalkana, jos sitä ennemminkin huvittaa istuskella ikkunalla katselemassa ulos? Tuskinpa.

Elämällä kissoiksi hälvennät stressiä ja kaikenlaista mielipahaa. Kissa tuntee arvonsa. Se on tyyni ja tarkkaavainen, karismaattinen, elegantti, älykäs ja ylpeä. Se rakastaa itseään kuonosta hännänpäähän. Se on todella oivaltanut, miten elämää kuuluu elää.

Elä kuin kissa kehottaa meitäkin nauttimaan elämästämme. Sen miettimisen arvoisten filosofisten ajatusten päähenkilö on kissa – todellinen esikuva ja mentorisi henkilökohtaisen kehityksesi polulla.

Kysely: oletko kiinnostunut edullisista kissanruokatarjouksista?